Τρίτη, Ιουλίου 11, 2006

A 3-day-party For Nixon…

Συνεχίζοντας τα όσα έλεγα την προηγούμενη φορά ομολογώ ότι με μεγάλη μου τιμή κηρύσσω τον δεύτερο σε 1,5 μήνα, σημαντικό κύκλο για αυτή την περίοδο Κλειστό!

Με ένα τριήμερο πάρτι αποχαιρέτησα την πρώτη μου σοβαρή δουλειά μετά τη σχολή. Κούραση, πίεση, πειράγματα, αποχαιρετισμούς και πολύ ποτό ήταν τα συστατικά του τριήμερου που πέρασε. Από τη Δευτέρα η παρέα του Nixon κάνει διακοπές.

Σαν σωστοί και “έτοιμοι επαγγελματίες” που είμαστε, η συνάδελφος μου κι εγώ πήγαμε στο μαγαζί τη Δευτέρα το μεσημέρι για να καθαρίσουμε στην κουζίνα. Δεν είναι σωστό να αφήσουμε παρακαταθήκη στους επόμενους μια κουζίνα βγαλμένη από τις εκπομπές του Gordon Ramsay. Η έκπληξη όμως ήταν ότι καταφέραμε 3 άτομα να δημιουργήσουμε στο άδειο και χαλαρό μαγαζί συνθήκες απίστευτου καλοκαιρινού πάρτι. Μουσική στη διαπασών, DJ (το αφεντικό) που έκανε τις πιο τρελές αλλαγές και σφηνάκια που διαδεχόντουσαν το ένα μετά το άλλο. Όλα αυτά βέβαια σε ένα κλίμα “συνομωσίας” αφού όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι αλλά κανένας δεν τολμούσε να το παραδεχτεί.

Η ζωή όμως συνεχίζετε και πάμε γι’ άλλα. Από το φθινόπωρο το Nixon θα ανοίξει τις πύλες του για τους πελάτες του ξανά.

Μέχρι τότε καλές διακοπές να έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: