Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2009

Μεσολογγίτικο Καρναβάλι 2009



Ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, οι εκδηλώσεις για το 25ο Μεσολογγίτικο Καρναβάλι.

Το Σάββατο το βράδυ στο Club Madness πλήθος κόσμου διασκέδασε και χόρεψε ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Μεταμφιεσμένοι ή όχι, ήταν όλοι μια μεγάλη παρέα. Σε ένα πάρτι με καρναβαλική μουσική, dance show και χαρτοπόλεμο δόθηκε το σύνθημα για την έναρξη των φετινών εκδηλώσεων και πήραν όλοι μια ιδέα των «προσεχώς».

Την Κυριακή ο καιρός μας χάλασε τα σχέδια που είχαμε για την εντυπωσιακή γιορτή των μικρών φίλων μας. Παρόλα αυτά, με το αίσθημα ευθύνης για τα παιδιά που κατάφεραν να μαζευτούν στην κεντρική πλατεία, το μικρό διάστημα στο οποίο έφτιαξε λίγο ο καιρός, στήσαμε μια μικρή γιορτή. Με καρναβαλικούς ήχους να γεμίζουν το κέντρο της πόλης, στήθηκε ένα πάρτι με γλυκά, χαρτοπόλεμο και face painting κάτι που έδειχνε να διασκεδάζει ιδιαίτερα τους μικρούς μπόμπιρες. Ελπίζουμε στον επόμενο παιδικό χορό να έχουμε και τον καιρό σύμμαχό μας.

Για λίγο καιρό ακόμα οι εγγραφές πληρωμάτων για τη Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση συνεχίζονται. Όποιος επιθυμεί να φτιάξει το δικό του γκρουπ και να συμμετέχει στις εκδηλώσεις το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον Υπεύθυνο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, Σπύρο Κιτσινέλη είναι 6936790104.


Δεν υπάρχουν σχόλια: