Παρασκευή, Φεβρουαρίου 13, 2009

Πού είναι ο θησαυρός ο ε ο?





Από το Σάββατο το μεσημέρι στις 3:30 μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι στις 3:30 όλο το Μεσολόγγι θα γίνει άνω κάτω από όσους θα ψάχνουν να βρουν τον κρυμμένο θησαυρό.
Ο Σύλλογος Νεολαίας Μεσολογγίου (Si.Ne.M.A.) Θέλοντας να αλλάξει τα δεδομένα στο καρναβαλικό παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, θέτει τον πήχη ψηλά. Φέτος αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με τους καλύτερους. Και ποιος είναι καλύτερος, από τον περσινό νικητή του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώθηκε για το Καρναβάλι της Πάτρας. Το Πλήρωμα 94 λοιπόν, με την υποστήριξη του συλλόγου νεολαίας θα είναι οι διοργανωτές του παιχνιδιού. Ήδη εδώ και μέρες τα μέλη του πληρώματος 94 κάνουν κρυφές επισκέψεις στην πόλη μας και επεξεργάζονται τα θέματα και τους γρίφους που θα κληθούν να λύσουν τα διαγωνιζόμενα γκρουπ.

Ο φετινός Κρυμμένος Θησαυρός θα περιλαμβάνει μια πρωτοτυπία για τα δικά μας δεδομένα. Κάποια από τα θέματα θα ανακοινωθούν ζωντανά από το Ραδιοφωνικό Σταθμό Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στη συχνότητα 92fm. Και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ. Στα πλαίσια του 24ωρου Κρυμμένου Θησαυρού εντάξαμε και το καθιερωμένο Πιτζάμα Πάρτι το οποίο φέτος φιλοξενείτε στο café – bar DOWN TOWN στον πεζόδρομο της οδού Μεταξά. Στο πάρτι αυτό εκτός από την ευκαιρία να ανταλλάξουν ιδέες, οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού θα μπορέσουν να κερδίσουν βαθμούς εμφανιζόμενοι με στολή συγκεκριμένου θέματος.

Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθειά μας αυτή, με τη συμμετοχή του και με την παρουσία του το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 3:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου για την Έναρξη του Κρυμμένου Θησαυρού καθώς επίσης και στο Πιτζάμα Πάρτι στο DOWN TOWN για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί, ερωτευμένοι και μη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: