Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2009

Αυτό κι αν ήταν καρναβαλοτάξιδο!




Ένα πολύχρωμο Σαββατοκύριακο με πολύ κέφι, τρέξιμο και διασκέδαση έζησαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Η έναρξη του 24ωρου παιχνιδιού έγινε στην κεντρική πλατεία το Σάββατο το μεσημέρι στις 3:30, υπό τους ήχους καρναβαλικής μουσικής. Η Μίνι, ο Μική, ο Ντόναλτ, ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πίτερ Παν, ο Ταζ, ο Γκούφι και πολλοί, πολλοί άλλοι καρτούν ήρωες ήταν βοηθοί μας στο κυνήγι του θησαυρού. Αναφέρομαι βέβαια στα μέλη του πληρώματος 94 που για 24 ώρες υποδύθηκαν κάποιους από τους ήρωες των παιδιών και έδειξαν και οι ίδιοι να το διασκεδάζουν. Τα θέματα του κρυμμένου θησαυρού για πρώτη φορά ανακοινώθηκαν στις 6:30 το απόγευμα του Σαββάτου και στις 11:00 το πρωί της Κυριακής από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τους 92fm. Οι γρίφοι του παιχνιδιού ήταν βγαλμένοι από το χτες άλλα και το σήμερα του Μεσολογγίου. Δοκιμασίες οι οποίες έφεραν τους παίχτες λίγο πιο κοντά στην ιστορία και τη ζωή της πόλης. Τεστ για εφευρετικούς, οργανωτικούς, έξυπνους αλλά και γρήγορους!

Κάποια από τα παιχνίδια οργανώθηκαν μέσα αλλά και έξω από το café-bar Down Town το οποίο φιλοξένησε φέτος το καθιερωμένο Πιτζάμα Πάρτι. Εκατοντάδες άτομα, καρναβαλιστές και μη, φορώντας τις πιτζάμες και τα νυχτικά τους χόρεψαν στους καρναβαλικούς ρυθμούς παρέα με τις χορεύτριες οι οποίες είχαν το σώμα τους καλυμμένο με body painting. Ο καιρός ήταν σε γενικές γραμμές με το μέρος μας και η εορταστική ατμόσφαιρα κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η βραδινή διασκέδαση δυσκόλεψε λίγο τα πράγματα για το πρωινό ξύπνημα των πληρωμάτων, αλλά όλοι συντονίστηκαν στο ραδιόφωνο για να ακούσουν τα επόμενα θέματα από τις χαρούμενες φωνές των μελών του Πληρώματος 94 και έδωσαν το παρόν στην πλατεία για τη συνέχεια των παιχνιδιών. Βόλτες στα στενά της πόλης για εύρεση των ηρώων καρτούν, αλλά και “βόλτες” στο διαδύκτιο για εύρεση απαντήσεων στους γρίφους απασχόλησαν τα πληρώματα του Μεσολογγίτικου καρναβαλιού μέχρι τις 2 το μεσημέρι όπου παρέδωσαν στο Πλήρωμα 94 το σακούλι με τις απαντήσεις τους για βαθμολογία.

“Είσαστε όλοι νικητές!” δήλωσε από το μικρόφωνο το μέλος που θα ανακοίνωνε το αποτέλεσμα. Χωρίς να υπάρχει μέτρο σύγκρισης, καθώς ο κρυμμένος θησαυρός οργανώθηκε με τον φετινό τρόπο για πρώτη φορά στο Μεσολόγγι, πρέπει να ομολογήσουμε ήταν μια καλή διοργάνωση, τη στιγμή που όλοι όσοι έλαβαν μέρος διασκέδασαν με την ψυχή τους. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής: τρίτοι νικητές το πλήρωμα “Τσίρκο… Είσαι Και Φαίνεσαι!!”, δεύτεροι νικητές το πλήρωμα “Casino Carnival” και πρώτοι νικητές το πλήρωμα “Disco Partizani”.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε ένα από τα πληρώματα που έλαβαν μέρος στο παιχνίδι και στο Πλήρωμα 94 για την εμπειρία που μας χάρισαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια: