Πέμπτη, Νοεμβρίου 10, 2005

45 days to go!



Από σήμερα το blog ζει σε ρυθμούς Χριστουγέννων.

Μένουν μόνο 45 μέρες. 1 ½ μήνας και ήδη πριν από 15 μέρες έπαιξε το πρώτο διαφημιστικό σποτάκι στον Gold 103.3.

Το πρωί στον Τάσο και την Ελένη (εννοείται πως μιλάω για τον Love radio!!) ακούστηκε, για πρώτη φορά φέτος το Last Christmas των Wham. Έχουμε κάνει μια άτυπη συμφωνία με την ξαδέρφη μου λοιπόν ότι από τη μέρα που ακούγεται το Last Christmas ή το All I want for Christmas is you της Mariah Carey ξεκινάμε κι εμείς να καταστρώνουμε τα σχέδια μας και να μπαίνουμε στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Ήδη οι πρώτες χριστουγεννιάτικες βιτρίνες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνιση τους και τα πρώτα μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα δέντρα και λαμπιόνια μοιράζουν λίγο από το φως τους και διώχνουν σιγά-σιγά τα γκρι σύννεφα από τη ζωή μας.

Από σήμερα αρχίζει και επίσημα το countdown που θα μας οδηγήσει στις γιορτές.Θα μας πάει μέχρι τη μέρα που θα μαζευτούν οι οικογένειες στα σπίτια για να καθίσουν μπροστά από το γιορτινό τραπέζι να ευχηθούν ο ένας στον άλλο να έχουν υγεία, ευτυχία, αγάπη και ότι άλλο επιθυμούν.

Άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός του δεκαπενθήμερο των Χριστουγέννων την εποχή που ζούμε. Είναι μια ευκαιρία για όσους ζουν μακριά από την οικογένειά τους να περάσουν λίγες μέρες με αγαπημένα πρόσωπα. Να γιορτάσουν τη γέννηση του Χριστού σε ένα κλίμα χαράς και ευτυχίας.

Ξέρω πως δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές τα Χριστούγεννα λόγω υποχρεώσεων ή δουλειάς. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία για να μην περάσουν κάποιες ευτυχισμένες στιγμές με άτομα που αγαπούν. Μην το παίζετε λοιπόν Σκρούτζ!

Έχετε όλοι 45 μέρες για να οργανωθείτε. Χαρείτε όλη αυτή τη διαδικασία για να χαρείτε και τα Χριστούγεννα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: